Taxaties

Taxatie-service


Woonhuis taxatie
Bedrijfspand taxatie
Expertise op maat

Wilt u de waarde van uw object laten bepalen middels een taxatie? Van Iperen Vastgoedtaxatie heeft een groot werkgebied tussen Apeldoorn-Deventer-Zutphen-Doetinchem en Arnhem. Door de ligging van haar kantoor en expertise specialist in deze regio. Hiertoe behoren onder andere ook de plaatsen, Beekbergen, Hoenderloo, Otterlo, Oosterbeek, Westervoort, Duiven, Zevenaar, Huissen, Velp, Rheden, Dieren, Doesburg, Eerbeek, Loenen, Klarenbeek, Voorst, Brummen, Warnsveld, Gorssel, Epse, Eefde, Twello en Teuge.

Dankzij regionale marktkennis, ervaring en onze wendbare instelling zorgen wij dat elke taxatie snel, gedegen, efficiënt én persoonlijk wordt uitgevoerd.

Neem contact met ons op voor een offerte of maak direct een afspraak.

Ons werkgebied

Na het aanvragen van een offerte ontvangt u zo spoedig mogelijk een reactie met ons kostenoverzicht en een tijdsindicatie. Wij communiceren rechtstreeks met uw tussenpersoon, zodat het financieringsproces vlot en vlekkeloos verloopt. Kortom, wij ontzorgen u optimaal.

Taxateurs van Van Iperen Vastgoedtaxatie zijn gecertificeerd en geregistreerd door NRVT en de Vereniging van Register Taxateurs (VRT). Naast traditionele taxaties ligt de nadruk van onze taxatiepraktijk op:

  • Woningtaxaties
  • Beleggingswoningen
  • Commerciële vastgoed
  • Verzekeringstaxaties
  • WOZ taxaties
  • Erfpacht en opstalrechten
  • Successie, boedelscheiding en deling

Van Iperen Vastgoedtaxatie taxeert afzonderlijke objecten en gehele beleggingsportefeuilles. Voor specialistisch onroerend goed zoals hotels, zorgvastgoed of ander exploitatiegericht vastgoed werken wij samen met gespecialiseerde taxateurs in ons netwerk.

Taxatierapport
Wij stellen taxatierapporten op ten behoeve van financiering van beleggingsobjecten voor o.a.: ABN AMRO Bank, Aegon, Allianz Hypotheken, Argenta Hypothen, ASN Bank, ASR Verzekeringen, bijBouwe, BLG Wonen, Centraal Beheer , ING Bank, IQWoon, Munt Hypotheken, Nationale Nederlanden, Obvion Hypotheken, Rabobank, SNS Bank, Van Lanschot Bankiers, Westland Utrecht bank, Woonfonds Hypotheken. Dit mogen wij doen voor verschillende segmenten (woningen, kantoren, bedrijfsruimtes winkels, et cetera). Voor het opstellen van een offerte moeten we weten voor welke financier het rapport zal zijn en wat het doel van de taxatie is (bijv. ten behoeve van financiering). De taxaties worden verricht en gerapporteerd conform internationale waarderingsstandaarden (RICS Red Book en IVS/EVS). De toepassing van deze standaarden staat garant voor een eenduidig en zorgvuldig gemotiveerd waardeoordeel.

Lidmaatschappen en samenwerkingen
Van Iperen Vastgoedtaxatie is aangesloten bij de Vastgoedpro en werkt met het taxatiesysteem NWWI en TMI. Al onze taxateurs zijn aangesloten bij het NRVT waardoor wij conform de meest recente taxatievereisten werken.

Wij staan voor u klaar, als u ons nodig heeft!

Maak een afspraak voor een (vrijblijvend) oriënterend gesprek via
055 5789 260 of mail ons of

Vraag een offerte aan