Stichting VastgoedCert VastgoedPRO VRT NWWI

Wat is de waarde van uw bezit?

Voor de uitvoering van verschillende taxatie-disciplines bij Van Iperen Vastgoedtaxatie bent u verzekerd van expertise op maat. Van Iperen Vastgoedtaxatie is zowel een landelijk als regionaal opererend kantoor. Onze deskundige taxateurs adviseren u graag bij de waardebepaling van eengezinswoningen tot exclusieve landgoederen, zorgcomplexen en monumentale kantoorvilla’s. Tevens taxeren wij winkels, bedrijfshallen, kantoorcomplexen, bouwgronden, campings, recreatieparken en rendabele beleggingsobjecten. Kortom al het onroerend goed in de ruimste zin des woord.

Ook voor het beheer van uw vastgoedportefeuille bent u bij Van Iperen Vastgoedmanagement aan het juiste adres. Actief vastgoedmanagement zorgt ervoor dat vastgoedportefeuilles blijven aansluiten op de actuele marktvraag. wij richten ons derhalve op duurzaamheid, waardevastheid en transparantie.

Van Iperen Vastgoedtaxaties en Vastgoedmanagement is het aanspreekpunt voor professionele opdrachtgevers, tussenpersonen en beleggers , alsook voor partijen waarvan de professie niet in het commerciële vastgoed ligt. Aan Van Iperen Vastgoedtaxaties en Vastgoedmanagement heeft u een deskundig partner die optimaal op de hoogte is van de markt en alle ontwikkelingen op het gebied van zowel particulier alsmede bedrijfsonroerend goed. Onze gecertificeerde taxateurs dragen zorg voor een deskundig rapport dat door iedere instantie wordt geaccepteerd.

Van Iperen Vastgoedtaxaties en Vastgoedmanagement is aangesloten bij de beroepsorganisatie VastgoedPro. De onroerend goed markt is immers volop in beweging en vereist continue studie en kennis van de nieuwste wet- en regelgeving, alsmede van de juridische en fiscale aspecten van onder andere bedrijfsonroerend goed. Bij Van Iperen Vastgoedtaxaties en Vastgoedmanagement kunt u rekenen op deskundig dienstverlening.

Wij voeren jaarlijks grote aantallen taxatieopdrachten uit. In combinatie met een hoge graad van efficiency zorgt dit ervoor dat wij, uiteraard met behoud van een hoge kwaliteit, tegen zeer aantrekkelijke tarieven kunnen werken. Van Iperen Vastgoedtaxaties en Vastgoedmanagement is een naam die staat voor deskundigheid, snelheid en betaalbaarbeid. Maar ook voor persoonlijke aandacht, flexibiliteit, betrouwbaarheid met ruim 15 jaar ervaring in de vastgoedmarkt.